Followers

Sunday, May 27, 2012

Kembar Sepuluh????

Fuhhhh....tak tahu rase cam ner....takut pun ade...gerun pun ade..macam terase rase lagi...macam real jer...huhuhuhu...Tapi tu semua mimpi..Percaya tak aku mimpi beranak kembar sepuluh??Masih terngiang-ngian lagi aku dengar nurse cakap...bangun..Pakaikan baby pampers...Mase tu aku baru jer bersalin..Berjalan pun terkepit kepit...OMG...Meremang bulu tengkuk bile teringat ni...Yang lagi advanture..dalam mimpi tu Aziran tak de pun temankan aku..Aku plak yang naik teksi pegi cari die?? apekah maksud disebalik mimipi aku ni...??

Pagi ni cepat-cepat aku search goggle untuk dapatkan apakah maksud mimpiku itu..Bukan untuk percaya mende karut karut..Tapi sekadar untuk menambahkan pengetahuan..Betul ke tak tu lain cerita... Melalui tafsirmimpi.org/ ade menyatakan, kalau mimpi melahirkan bayi kembar bermaksud kita akan peroleh rezeki yang tidak disangka-sangka di atas usaha yang kita telah lakukan..InsyaAllah..Harap-harap begitu la...Tapi apa pula maksud aku terpakse bersusah payah mencari aziran dalam keadaan aku baru jer bersalin..berjalan pun tak berapa sempurna... Ya Allah..lindungi lah keluargaku dari sebarang perkara yang tidak elok...Aku hanya mahu Aziran dan Ain sentiasa disisi...Itu sudah cukup untuk membahagiakan aku.... Tak perlu intan permata..tak perlu mahliagai indah..Tak perlu kereta mewah...Kami bertiga sudah cukup bahagia...Alhamdulillah....

1 comment:

  1. terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...