Followers

Tuesday, May 15, 2012

Kau Adeerrr???

Alhmadulillah...tadi aku sempat menghadiri taklimat persaraan dan penerangan KWSP...Good Afford dari pihak KWSP yang selama ini mengharpakan orang datang bertanya di Kaunter KWSP...sekarang dah keluar dari bumbung untuk road show taklimat berkaitan dengan persaraan... 

One of the topic yang menarik minat aku adalah penerangan berkaitan persediaan kita untuk menghadapi persaraan. Dengan high cost living sekarang ni...kalau simpanan persaraan kita RM 100,000.00 pun belum tentu cukup tau...Masalahnye...100,000 pun tak de lagi ni...Hikhikhik...Kau Ade ???

1 comment:

  1. oh perubahan yg sangat bagus utk kwsp tu ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...