Followers

Wednesday, January 26, 2011

BEN ASHAARI BLOG

~Pembubaran Blog List Ben Ashaari~
Orait...MR. Ben nak update die punyer blog list...So...ape lagi...JAngan ketinggalan....Meh kite joint...Untung Nasib...boleh tersenarai lam Blog List die yang Gempaxxx tu....Gud Luck Yer sumer... 


Sebelum Untuk Joint  Meh kite check dulu ape yang die suh buat tu kite dah buat ke blom....

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG- Settle !
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri itu ..- Settle!
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .. 
    Entry Update 1-2 enty setiap hari...Jumlah entry sekarang 50 jer..sebab baru buat blog ni hujung tahun lps....
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI .. - settle
    Sebab blog die mmg gempaxxx.....tgk meter pungunjung die rase jeles plak...mengagumkan....!!!!
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ? -settle
    Terus berblog dengan entry-entry yang lebih menarik dan berkongsi apa sahaja maklumat berguna dalam kehidupan seharian. Juga akan berusaha untuk menjadikan blog sesuatu yang bermanfaat....

    Wokeyh...Rasenye sume dah ade....BOLEH JOINT....!!!! Yeeeezaaaaaa....

4 comments:

  1. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    ReplyDelete
  2. bro ben nie memang terbaik, good luck yea.. ^.^ klau senang dtg lah ke blog sy


    http://kaif-amb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. gewd luck! salam kenalan here :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...