Followers

Monday, January 31, 2011

~Aku Ahli KSB~

Pulak dah...Huhuhuhu...mesti korunk kate gitu...tp tak de salahnyer pun....kitekan nak meramaikan kawan...Lagi pun...Mungkin group nih ade care diorang tersendiri untuk promote Blog kite atau pun ade tarikan dan pengikutnyer sendiri....
Opss...Mesti ade yang tak paham....hahahaah....sebenarnye..aku baru jer Joint satu lagi Club Blogger kat FB tu...name die "Kami Si Blogger" ....atau pun KGB...eh eh..silap KSB....KGB tu cam dalam citer 24 tu...tak de kene mengene langsung.....
Kalau korang nak joint jugak..korang blh klick kat sini....meh memeriahkan lagi suasana...boleh bertukar2 link nanti,,,,
Setakat yang aku joint ni diorang dah ade 1096 ahli...tp aku kompom...tak lame lagi mesti meningkat punyer la...sekarang ni mmg orang tgh gile berBlog belake nih....
Okeyh, antare kelebihan yang korang dapat bile joint kelab nih..: 
1-Boleh update n share info terkini korang
2-Boleh dapat follwer baru 
3-Promote Blog korang
4-Dapat Member baru
5-Kongsi pendapat dan tips bergune2
6-Macam-macam lagik la...

Kesimpulannye..Korang joint jer la dulu.....aku nih nak promote jer....selain dari kelab nih..aku juga ahli SAHABAT BLOGGER !!!

3 comments:

  1. Terbaik! thankz kerana alert yea..

    Saya suka entri ini :D

    ReplyDelete
  2. nak join la..thanks inabeautifullife
    INA NAZIR

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...